Opel Mokka-e

Gir deg det beste fra to verdener: Design inspirert av fortiden, teknologi utviklet for fremtiden. Mokka-e designet er inspirert av legendariske Opel Manta.

Neste generasjons Opel Mokka er her og den har blitt elektrisk. Med fordelene og ytelsene til en ren elbil, et nytt banebrytende design, førsteklasses komfort og innovative sikkerhetssystemer, får du fantastiske kjøreopplevelser i en bil som skiller seg ut i mengden. Møt nye Opel Mokka-e!

Fastrente på 0,99% i 3 år.

Fra kr. 2.896,-/mnd.

Topputstyrt modell. Vinterhjul og metallic lakk inkludert.

Priseksempel på leasing fra Bertel O. Steen Finans levert av Santander Consumer Bank: Startleie/etabl. gebyr 69.985,- og 0,99% fast kampanjerente/nom.rente i 3 år. Månedleie 2896,- og totalpris 174.241,-.

337.900,-

  • 322 km rekkevidde (WLTP)
  • Elegant crossover
  • Innovative sikkerhetssystemer

Drivstoff:

Elektrisk

Ladekapasitet, hurtig

100 kW

Antall seter

5

Hjuldrift:

Forhjulsdrift

Ladekapasitet, ladeboks

7,4 kW

Bagasjerom:

310 liter

Elektrisk rekkevidde:

322 km

Girkasse:

Automat

Lastekapasitet tak

75 kg

Forbruk:

17,4kWh / 100 km

Hestekrefter:

136 hk

Tilhengervekt:

0 kg

Rekkevidde og ytelse – 322 km rekkevidde (WLTP)

Nye Opel Mokka-e kommer med et kraftig batteri på 50 kWt, som vil gi deg en rekkevidde opp mot 322 km i henhold til WLTP-målemetoden. Batteriet lader du fra null til 80% på omtrent en halvtime ved bruk av hurtiglader.

Den helelektriske drivlinjen gjør at du får full effekt av motoren så snart du trykker ned gasspedalen. Bilen kommer med tre ulike kjøremodus – Normal, Sport og Eco – slik at du kan tilpasse bilen til akkurat din kjørestil.

Sikkerhet

Opel har lenge vært kjent for å levere innovativ teknologi og velrennomerte sikkerhetsløsninger, kvaliteter videreutviklet for nye Mokka-e. Bilen leveres med en komplett pakke av førerassistentsystemer som blant annet inkluderer automatisk nødbrems for fotgjengere og kjøretøy, automatisk cruisekontroll, fjernlys som hindrer blending av møtende trafikk, og en avansert parkeringsassistanse som gjør lukeparkeringen til en lek.

Teknologi

Instrumentpanelet har blitt heldigitalt og kan tilpasses dine personlige ønsker, og et ryggekamera med 180-graders panoramavinkel er også på plass. Med det avanserte navigasjonssystemet får du trafikkoppdateringer i sanntid og informasjon om nærmeste ladestasjon.

Bilen byr på sømløs integrasjon med smarttelefoner, og kan leveres med trådløs lading hvis du ønsker det. For å gjøre kjøreturen tryggere og enklere, tilbyr Opel en rekke smarte nettbaserte tjenester integrert i bilen. Dette omfatter alt fra veihjelp og nødanrop til styring av klimaanlegg og alltid oppdatert navigasjon.

Send inn skjema for å bestille prøvekjøring

Kjell Elias Håkonsen

keh@aakrabilimport.no

Tlf. 417 87 417

Kjell Henning Medhaug

khm@aakrabilimport.no

Tlf. 971 92 500