Opel Insignia Grand Sport

Den nye Opel Insignia er tysk ingeniørkunst på sitt beste. Insignia Grand Sport har en sportslig, cupéaktig design, enda lavere drivstofforbruk og banebrytende intellilux led pixel light.

Opel Insignia Grand Sport har et stilfullt design og en rekke intelligente førerassistansesystemer – dette er tysk ingeniørkunst på sitt beste. Bilens elegante aerodynamiske form reduserer også drivstoffkostnadene og bidrar til å fjerne støy innvendig. Insigna er en seriøs langturbil, så her er det bare å lene seg tilbake og nyte stabiliteten, de ergonomiske setene, størrelsen og den lave posisjonen bilen har mot veien. Bilen leveres i tillegg med premium utstyrspakke som standard.

651.900,-

Månedsleie kr. 8.596,-
48 mnd./45.000 km, 3,95% rente.
Forskuddsleie 81.488,-
Etablering/tinglysningsomk. kr. 5.988,-

Finansiering forutsetter godkjent kredittvurdering.

  • HEAD-UP-DISPLAY
  • AUTOMATISK NØDBREMS
  • TRÅDLØS MOBIL LADING
  • AUTOMATGIR

Med det samme du åpner dørene til Insignia Grand Sport, får du umiddelbart følelsen av høy kvalitet. Her er det god plass i baksetet og et bagasjerom på 490 liter, noe som gjør kjøreturen fornøyelig for både passasjerer og sjåfør. Dersom du legger ned baksetene får du plass til hele 1450 liter.

De innovative IntelliLux LED Matrix frontlysene, med blendingsfritt fjernlys, senker automatisk lysstrålen rundt andre biler, samtidig som resten av veien er opplyst inntil 400 meter foran bilen. Her er det ingen fare for å blende andre sjåfører. Opels automatiske cruisekontroll gjør kjøringen avslappende, spesielt i saktegående bytrafikk. Systemet sørger for at du holder sikker avstand til bilen foran deg, og bremser automatisk når du møter fotgjengere. I tilfelle av en ulykke kobler nødnummeret deg automatisk til nødetatene.

Med nye multimedia Navi Pro får du blant annet navigasjon, Bluetooth, en 8-tommers berøringsskjerm, stemmestyring og et heftig Bose lydanlegg. Med trådløs lading kan du enkelt lade mobilen mens du er på farten.

Opels motorer kombinerer kraft, pålitelighet og effektivitet. Den mest populære varianten er en 1,5-liters bensinmotor med 165 hestekrefter, kombinert med en 6-trinns automatgirkasse. Her får du solid momentutvikling på lave turtall, noe som gjør at du alltid føler at det er mer enn nok krefter til hverdagskjøringen. Bilen leveres også med firehjulstrekk, for den som ønsker det.

Glimrende farger og grafikk

Head-up-skjermen viser deg viktig informasjon på frontruten, for eksempel om hastighet og eventuelle farer, slik at du hele tiden kan holde øynene på veien. Opels sikkerhetsteknologier inneholder funksjoner som automatisk nødbrems, blindsonevarsler, aktiv filholder og trafikkskiltgjenkjenning, som bidrar til å forhindre ulykker og fartsbøter.

En drøm på langtur

De ergonomiske og sertifiserte sportssetene sørger for at både fører og passasjerer sitter ekstra godt. Her får du 16-veis justering for perfekt tilpassing, uttrekkbar lårstøtte og oppvarming i setene. Oppgraderer du får du i tillegg elektrisk massasje, 18-veis justering, ventilasjon og minnefunksjon.

Send inn skjema for å bestille prøvekjøring

Kjell Elias Håkonsen

keh@aakrabilimport.no

Tlf. 41 78 74 17

Kjell Henning Medhaug

khm@aakrabilimport.no

Tlf. 97 19 25 00

Jardar Aase Stonghaugen

jas@aakrabilimport.no

Tlf. 40 64 02 77