Opel Frontera Electric

Gjør deg klar for morsomme kjøreopplevelser i den nye elbilen Opel Frontera Electric. Den har tøff utvendig design og en fleksibel kupé med smarte løsninger som hjelper deg i hverdagen.

KOMMER SNART

Med kompakte ytre mål kombinert med et funksjonelt og romslig interiør, vil den nye elektriske SUVen fra Opel gi enda flere kunder muligheten til å kjøre en ny elektrisk familiebil.

Det moderne utseendet fortsetter i interiøret hvor smart design bidrar til plass og praktiske løsninger. Den heldigitale Pure Panel-cockpiten fra Opel er utstyrt med to 10-tommers skjermer. Opel følger konsekvent filosofien om maksimal komfort med minimal distraksjon, med en renere brukeropplevelse for å unngå enhver form for digitalt stress.

Frontera fortsetter Opels satsing på seter og sittekomfort. Intelli-Seat-funksjonen i forsetene har en spalte som letter trykket på halebeinet og sikrer enestående komfort selv under lange reiser.

Til tross for at nye Opel Frontera er en kompakt SUV i B-segmentet, imponerer den med 460 liter bagasjerom, og legger du ned setene øker kapasiteten til 1600 liter. Rails og en taklast på over 200 kilo gir mulighet for å ta med  taktelt, kajakker eller andre ting som familien trenger på tur.

Store oppbevaringsrom innvendig gir plass til alt fra nettbrett til sekker og bæreposer. I baksetet finnes det selvsagt rikelig med lademuligheter og integrerte smarttelefonlommer i ryggstøttene til forsetene. 

Nye Frontera er designet og utviklet i Rüsselsheim med en kjørekarakteristikk som gjør at den trives like godt i byen, som ute på landeveien eller tysk autobahn.

Send inn skjema for å bestille prøvekjøring

Kjell Elias Håkonsen

keh@aakrabilimport.no

Tlf. 417 87 417

Kjell Henning Medhaug

khm@aakrabilimport.no

Tlf. 971 92 500