Opel Crossland

Dette er en allsidig bil med stil.  Crossland er en SUV med flott design som er allsidig i hverdagen. Den særegne Vizor-fronten tar seg svært godt ut, og kupeen er praktisk innredet.

Crossland har en ny ren og elegant design, men er likvel praktisk med tanke på hverdagen. Dette er en pålitelig og behagelig SUV som er klar for det meste.

327.900,-

Månedsleie kr. 3.713,-
48 mnd./45.000 km, 3,95% rente.
Forskuddsleie 40.998,-
Etablering/tinglysningsomk. kr. 5.998,-

Finansiering forutsetter godkjent kredittvurdering.

  • Head-Up-Display
  • Intelligrip
  • Automatisk parkeringsassistent

De adaptive LED-hovedlyktene på Crossland gir betydelig bedre sikt uansett kjøreforhold. De skifter automatisk mellom nær- og fjernlys, slik at andre trafikanter ikke blendes, og når du svinger, utvides lyskjeglene, slik at de lyser ekstra godt opp i innersvingen. 

I tillegg til at du slipper å snu deg og kikke bakover, gir Crosslands ryggekamera med panoramavinkel også flere andre fordeler. Det smarte 180-graderskameraet viser bilder med høy oppløsning og ekstra vid vinkel på displayet i bilen, slik at du får full oversikt over blindsoner og hindringer og unngår farlige situasjoner når du må rygge ut i veibanen. 

Opels teknologi øker trafikksikkerheten både for deg og medtrafikantene dine. Det automatiske nødbremssystemet kan registrere fotgjengere og andre kjøretøy i nærheten av bilen som du kanskje har oversett. Systemet advarer deg og bremser automatisk hvis du ikke reagerer. Det kan bidra til at du unngår kollisjon, eller til at følgene av en kollisjon reduseres dersom den ikke kan forhindres. 

På head-up-displayet får du viktige data som hastighet, varsler og trafikkskilt midt i synsfeltet, slik at du slipper å flytte blikket og kan konsentrere deg fullt ut om veien. 

IntelliGrip utnytter kreftene fra den dynamiske drivlinjen og setter dem inn der de trengs mest for å oppnå best mulig veigrep og unngå hjulspinn.  Dette smarte systemet sikrer optimal fremdrift og stabilitet uansett underlag. Det fordeler automatisk dreiemomentet til hjulene og tilpasser ESP-innstillingene etter vei- og føreforhold. Du kan velge ulike moduser for søle, snø eller sand med hjulet i midtkonsollen, eller bruke Normal-modusen, der IntelliGrip overvåker situasjonen og gjør kjøringen tryggere og mer avslappende både i byen og på motorveien. 

Parkeringen går som en lek med Crosslands førerassistentsystemer, som geleider deg trygt inn i selv de trangeste parkeringsluker. Den automatiske parkeringsassistenten har sensorer som overvåker området rundt bilen og automatisk styrer bilen inn i luken, mens du gir gass, bremser og girer. Systemet kan også geleide deg ut igjen av luken. 

Crossland har all den plassen du kan ønske deg. Kupeen byr på mange fleksible løsninger og usedvanlig gode tilpasningsmuligheter med blant annet bagasjeplass i SUV-klassen.  Bagasjerommet har et grunnvolum på 410 liter, som kan økes til hele 1255 liter. Dette er et av de største og mest fleksible bagasjerommene i segmentet. 

Forsetene i Crossland er utstyrt med tretrinns setevarme. I tillegg kan både rattet og frontruten varmes opp. 

Send inn skjema for å bestille prøvekjøring

Kjell Elias Håkonsen

keh@aakrabilimport.no

Tlf. 41 78 74 17

Kjell Henning Medhaug

khm@aakrabilimport.no

Tlf. 97 19 25 00

Jardar Aase Stonghaugen

jas@aakrabilimport.no

Tlf. 40 64 02 77