Opel Corsa-e

Nye Opel Corsa-e er kåret til «Årets beste kjøp» i Europa av Autobest. Den helelektriske versjonen av Opels klassiker kommer med et 50 kWh batteri og en rekkevidde på 337 km.

Opel Corsa-e fungerer godt som en liten familiebil til bruk på kortere turer. Som første bil i sin klasse er den utstyrt med IntelliLux LED Matrix frontlykter, som gjør at du kan bruke fjernlys uten å blende medtrafikanter. Veien lyses optimalt opp i alle situasjoner. Vinteren blir mer behagelig med setevarme og oppvarmet ratt, mens ISOFIX-monteringen gjør det enkelt å klikke barnesetet på plass. 

Fastrente på 0,99% i 3 år.

Fra kr. 2.166,-/mnd.

Topputstyrt modell. Inkludert vinterhjul og metallic lakk.

Priseksempel på leasing fra Bertel O. Steen Finans levert av Santander Consumer Bank: Startleie/etabl. gebyr 69.985,- og 0,99% fast kampanjerente/nom.rente i 3 år. Månedleie 2166,- og totalpris 147.961,-.

326.900,-

  • Årets beste kjøp 2020
  • Opptil 337 km rekkevidde
  • Lades 80 % på 30 min.

Drivstoff:

Elektrisk

Ladekapasitet, hurtig

100 kW

Antall seter

5

Hjuldrift:

Forhjulsdrift

Ladekapasitet, ladeboks

7,4 kW

Bagasjerom:

267 liter

Elektrisk rekkevidde:

337 km

Girkasse:

Automat

Lastekapasitet tak

75 kg

Forbruk:

14,7kWh / 100 km

Hestekrefter:

136 hk

Tilhengervekt:

0 kg

Kjøreassistanse som forenkler hverdagen

I nye Corsa-e får du alt du trenger av kjøreassistanse, som adaptiv fartsholder, aktiv filholder, ryggekamera og parkeringsassistent. Infotainment-systemet forteller deg om hastighet, navigasjon og mye mer, akkurat der du trenger det, rett foran øynene. Smarttelefonen lader du selvfølgelig trådløst. 

Bygg din drømmebil

Personifiser din Corsa-e. Velg en design som er elegant og raffinert, eller sporty og atletisk. Du kan også inkludere panoramasoltaket, hvis du ønsker deg et enda lysere og luftigere interiør. Innvendig vil du bli slått av det presise håndverket, de elegante detaljene og den høye materialkvaliteten. Over det laveste nivået ligger Edition som inkluderer det viktigste, mens Elegance har fokus på komfort og stil.

Send inn skjema for å bestille prøvekjøring

Kjell Elias Håkonsen

keh@aakrabilimport.no

Tlf. 417 87 417

Kjell Henning Medhaug

khm@aakrabilimport.no

Tlf. 971 92 500