Opel Combo

Nye Combo varebil er romslig, fleksibel, og har smarte sikkerhetssystemer og førerteknologi, noe som gjør den til den ideelle forretningspartner for din bedrift.

LASTEKAPASITET

MÅL OG DIMENSJONER

Opel Combo har en imponerende lastlengde på 3090 mm. Varebilen er kompakt på utsiden, men har imponerende god plass innvendig.  

LASTEROM

Med et maksimalt lastevolum på opptil 4,4m³, har nye Combo nok plass til å oppfylle alle dine lastbehov. Selv frakt av ekstra store gjenstander blir en lek. 

NYTTELAST

Med en høy nyttelast på hele 1000kg*, er nye Combo din perfekte bedriftssamarbeidspartner.

*Nyttelasten inkluderer fører. Merk at nyttelast på 1000 kg gjelder for Combo (L1), mens Combo (L2) har en nyttelast på 950 kg.

GJENNOMLASTINGSLUKE

En avtagbar luke innvendig gjør det eklere å frakte ekstra lange gjenstander. Lasteluken befinner seg bak passasjersetet.

STIGELUKE

Trenger du å frakte ekstra lang last, som for eksempel en stige? Den praktiske stigeluken kan åpnes opp til 40°, noe som gjør sikkert å frakte lange gjenstander.  

OPPBEVARINGSROM

Med opptil 15 praktiske oppbevaringsrom har Combo varebil plass til alt utstyret ditt. 

ALLSIDIGHET

PASSASJERBENK

Med passasjerbenken blir det plass til tre personer i kupeen. Rett opp benken, eller legg det helt ned for å utvide lasteplassen. Du kan også gjøre benken om til et bord, som gjør Combo varebil til et meget praktisk, mobilt kontor. 

SAMMENLEGGBART SETE

Når du kjører alene, med kun last i bilen – kan du enkelt slå opp passasjersetet for å skape en enda mer fleksibel lasteplass.   

SKILLEVEGG

Skilleveggen holder deg, din passasjer og lasten sikker, og forhindrer gjenstander fra å stikke inn i førerkupeen foran. Skilleveggen finnes som solid tett vegg, eller med vindu.

DØRER

Enkle eller doble skyvedører gjør det lekende lett å komme til i lasterommet til Combo.

BAKLUKE

Bygg din egen Opel Combo med bakluke eller asymmetriske bakdører med vindu for økt synlighet – designet for å passe dine individuelle behov. 

TO LENGDER

Combo varebil kommer i to lengder. 4.4 meter for den korte varianten (L1) , eller 4,75 meter for den lengste varianten (L2) med ekstra lasteplass. 

DESIGN

UTVENDIG

Ekte Opel-design. Combo varebil er en perfekt representant for virksomheten din. 

INTERIØR

Med en oppreist sitteposisjon, utallige lagringsalternativer, intuitive kontroller og ordentlig allsidighet, er Combo-kupeen en ekte multitasker. 

LED DAYTIME LYS

LED Daytime Running Lys er effektive og hjelper deg med å holde deg – og andre førere – trygge på veien.

EFFEKTIVITET

MOTORER

Bygg din egen Combo varebil med kraftige og effektive bensin- og dieselmotorer for en god kjøredynamikk. 

GIRKASSER

Kombiner din Combo varebil med en jevn fem eller seks-trinns manuell girkasse, eller en sofistikert åtte-trinns automatisk girkasse – valget er ditt. 

SIKKERHET OG INNOVASJONER

AUTOMATISK NØDBREMS

Automatisk nødbrems med fotgjengeroppdagelse varsler deg om potensielt farlige situsjoner på veien. Hvis du ikke gjør noe etter varslingen, vil bilen bremse automatisk. 

FILHOLDERASSISTENT

Filholderassistenten holder deg på riktig spor. Systemet varsler sjåføren og styrer varebilen forsiktig tilbake i rett fil, dersom man utilsiktet glir over i feil kjørebane.

FARTSSKILTGJENKJENNING

Fartsskiltgjenkjenningssystemet leser veiskilt for å gjenkjenne endringer i fartsgrensen og foreslår også eventuelle justerer i hastigheten. 

AUTOMATISK CRUISEKONTROLL

Adaptiv cruise control opprettholder ønsket hastighet fra 30-160 km / t og bremser eller akselererer for å holde en fast avstand fra kjøretøyet foran, noe som sikrer en sikker, avslappende kjøretur. Kun til biler med manuelt gir.

SIKKERHET OG KOLLISJONSPUTER

Fire kollisjonsputer inkludert for fører, passasjer og sidene gir høy sikkerhet for deg og dine passasjerer på veien. 

TRETTHETSVARSEL

Tretthetsvarsel analyserer kjøremønstre for å se etter tegn på at sjåføren begynner å bli veldig trett. En rekke varsler anbefaler sjåføren å gjøre tilbak.  

FLANK GUARD

Flank Guard-systemet bruker 12 sensorer for å advare om hindringer, som kanskje ikke er synlig når man svinger i lav hastighet. Systemet varsler både med lyd og bilde på infotainmentskjermen. 

RYGGEKAMERA

Ryggekameraet projiserer bilens omgivelser på den 8-tommers store berøringsskjermen. De virtuelle retningslinjene på skjermen hjelper til med å gjøre ryggingen enkel.

OPPVARMEDE FUNKSJONER

Med oppvarmede seter og et oppvarmet skinnratt holder du deg varm på kalde dager – uansett årstid.

HEAD-UP DISPLAY

Med Head-Up Display vises nøkkelinformasjon som blant annet hastighet, navigasjon og tretthetsvarsel. Informasjonen vises på en glassskjerm bak rattet.

INTELLIGRIP

Det smarte IntelliGrip-systemet sørger for at du holder et godt grep – uansett overflate. Velg en av fem kjøremoduser, og la nye Combo gjøre resten av jobben.

TILKOBLING

INFOTAINMENT

Multimedia Radio, er kompatibel med Apple CarPlay og Android Auto. Systemet gjør det mulig å koble opp to smarttelefoner på samme tid, på den store 8-tommers berøringsskjermen. 

NAVIGASJON

Multimedia Navi Pro med avansert stemmekontroll og full navigasjon får deg dit du skal. Bare velg reisemålet ditt og la satellitten kartlegge ruten din.

TRÅDLØS LADING

Opel Combos trådløse ladingssystem gjør det mulig å lade telefonen din når du er på farten.

Funksjoner og utstyr kan være ekstrautstyr eller være avhengig av versjon.

Send inn skjema for å bestille prøvekjøring

Kjell Elias Håkonsen

keh@aakrabilimport.no

Tlf. 417 87 417

Kjell Henning Medhaug

khm@aakrabilimport.no

Tlf. 971 92 500