Opel Combo Electric personbil

Combo Electric byr på det aller beste av alt. Den har god plass til opptil sju personer og er utstyrt med praktiske og nyskapende sikkerhetsfunksjoner. Elbilen har en rekkevidde på opptil 320 km på én lading

Combo Electric har mange smarte funksjoner som gjør kjøringen enklere og ivaretar sikkerheten.

  • Opptil syv seter
  • Enkle eller doble skyvedører
  • Intelligrip

Det avanserte batteriet i Combo Electric gir en rekkevidde på opptil 320 km. Regenereringsteknologi som gjenvinning av bremseenergi bidrar til å optimalisere rekkevidden. Og etter hvert som du blir bedre kjent med elbilen, kan du tilpasse både hastigheten, kjørestilen og komfortinnstillingene for å få enda lengre rekkevidde i Combo Electric. 

Med vår avanserte hurtigladingsteknologi kan Combo Electric få opptil 80 % optimal rekkevidde på bare litt over 30 minutter. Opels allsidige ladeløsninger for daglig kjøring og lengre strekninger sørger for at du alltid er klar for neste eventyr.

Combo Electric har et praktisk bagasjerom som kan varieres fra 597 liter til 2126 liter.

Velg mellom et praktisk baksete som kan deles og legges ned i forholdet 40:60 eller tre enkeltseter bak. Alle setene har Isofix-barnesetefester som standard. Det gir sikkerhet og komfort for barna.

Combo Electric er en ekte Opel, med tysk presisjonsteknikk som er perfekt tilpasset behovene til både moderne familier og yrkessjåfører. Den romslige kupeen med praktiske løsninger sørger for god komfort innvendig, mens den utvendige designen er moderne og balansert. 

Høy sittestilling, intuitiv betjening, oppvarmet rattog god plass – den smarte kupeen i Combo Electric kombinerer intelligente tilkoblingsmuligheter med praktiske funksjoner. 

Send inn skjema for å bestille prøvekjøring

Kjell Elias Håkonsen

keh@aakrabilimport.no

Tlf. 417 87 417

Kjell Henning Medhaug

khm@aakrabilimport.no

Tlf. 971 92 500