Opel Astra Sports Tourer

Den mest effektive Astra hittil, med en ny generasjon motorer med opptil 19 prosent lavere CO2-utslipp og lavt drivstofforbruk.

Stilig, dynamisk og innovativ – og mer spennende enn noensinne. Nye Astra Sports Tourer er et stykke tysk ingeniørkunst med klasseledende innovasjoner, blant annet IntelliLux LED Matrix-lys, og et romslig bagasjerom. Den elegante og sportslige designenfremheves av den nye 3D-grillen og detaljer i høyglanset sort

381.900,-

Månedsleie fra kr. 4.452,-
48 mnd./45.000 km, 3,95% rente.
Forskuddsleie 47.738,-
Etablering/tinglysningsomk. kr. 5.988,-

Finansiering forutsetter godkjent kredittvurdering.

  • Ryggekamera
  • Adaptiv cruise control
  • Ergonomiske sportsseter
  • Nøkkelfri adgang og start

Astra Sports Tourer er en allsidig bil med mange muligheter. Bagasjerommet på 540—1630 liter er blant de største i klassen. Baksete som kan deles og legges ned i forholdet 40:20:40 med skiluke, er standardutstyr fra utstyrsnivå ELEGANCE. Med One Touch Fold-automatikk legger du enkelt ned seteryggen bare med et knappetrykk.

Nøkkel- og håndfritt: Du trenger bare føre foten raskt under støtfangeren bak for å åpne og lukke bakluken. Du kan stille inn en åpningshøyde som passer for steder der det er lavt under taket. Du kan også trykke på en av knappene på bakluken, førerdøren eller bilnøkkelen. 

De ergonomiske sportssetene er godkjent av den tyske ryggforeningen Aktion Gesunder Rücken (AGR). I tillegg til 8-veis justering, har setene blant annet elektrisk justerbar korsryggstøtte og justerbar sitteputeforlenger – og dette både for fører og passasjer.

Med 2-soners automatisk klimaanlegg kan føreren og passasjeren foran gjøre separate klimainnstillinger.

ThermaTec™ oppvarmed frontrute fjerner enkelt dugg og is på frontruten. Med varme i både forsetene og i skinnrattet blir det behagelig å sette seg i bilen, selv på kalde vintermorgener.

Send inn skjema for å bestille prøvekjøring

Kjell Elias Håkonsen

keh@aakrabilimport.no

Tlf. 41 78 74 17

Kjell Henning Medhaug

khm@aakrabilimport.no

Tlf. 97 19 25 00

Jardar Aase Stonghaugen

jas@aakrabilimport.no

Tlf. 40 64 02 77