Opel Astra Electric

På vei mot fremtiden. Den nye helelektriske Opel Astra Electric fås som sportslig kombimodell og allsidig Sports Tourer – begge med markant design og avansert teknologi.

Form følger funksjon, og nye Opel Astra Electric representerer selve essensen av fremtidsrettet tysk ingeniørkunst med markant design, avansert kjøreteknologi og en helelektrisk utslippsfri drivlinje.

399.900,-

  • Opptil 418 km rekkevidde
  • 156 hk
  • Nøkkelfri adgang og start

Elbilen Opel Astra Electric tar kjøreopplevelsen til nye høyder. Den helelektriske driften gir stillegående og behagelige kjøreegenskaper og byr samtidig på umiddelbart tilgjengelig dreiemoment for kraftig fraspark og mye moro bak rattet.

Astra står for smidige og dynamiske kjøreegenskaper som gir suveren kontroll og god stabilitet i høy hastighet. Det gjelder også den helelektriske utgaven. Innvendig byr bilen på fleksible løsninger, som sørger for at du har god plass til alt du vil ha med deg.

Med kjøremodusene kan du tilpasse kjøreegenskapene til nye Opel Astra Sports Tourer Electric alt etter kjørerute, veiforhold og humør og få en skreddersydd kjøreopplevelse. Sport-modus gir maksimal kjøredynamikk, Eco-modus optimaliserer energibruken, mens Normal-modus er en perfekt balanse mellom begge. Og uansett hva du velger, kjører du uten utslipp, uten støy og med en topphastighet på 170 km/t. 

Nye Opel Astra Sports Tourer Electric har et avansert regenerativt bremsesystem som gjenvinner energien som vanligvis går tapt når du bremser eller tar foten fra gasspedalen. Det gir enda lengre elektrisk rekkevidde.  

Hjertet i nye Opel Astra Sports Tourer Electric er siste generasjon litiumionbatteri. Det består av 102 celler med høy energitetthet og avansert varmestyring som gir lang levetid og lang rekkevidde. Det kompakte batteriet er perfekt integrert i chassiset og gir et lavt tyngdepunkt som sørger for enestående kjøredynamikk uten at det går på bekostning av kjørestillingen eller plassen i kupeen. 

Nye Opel Astra Electric er utstyrt med de nyeste Intelli-Lux® LED Pixel-lyktene. Den banebrytende teknologien med 168 LED-elementer som tilpasses individuelt, gjør at du kan kjøre med fjernlysene på hele tiden uten å blende andre trafikanter. Det øker sikten betraktelig.

Den har mulighet for toppmoderne Intelli-HUD (head-up-display) som viser viktig informasjon i synsfeltet ditt på frontruten. Den nyeste generasjonen av Opels head-up-display har større visningsfelt og bedre oppløsning. Visningen kan også stilles inn slik at du ser forskjellige sider med informasjon fra instrumentpanelet, inkludert popup-varsler, detaljerte kart og medieinformasjon. 

Med Intelli-Drive 2.0 arbeider Opels mest avanserte og intuitive førerassistenter sammen for å gi en trygg og avslappende kjøreopplevelse i nye Opel Astra Electric. Systemet består blant annet av en funksjon for intelligent hastighetstilpasning, som registrerer veiskilt og tilbyr å senke eller øke hastigheten i henhold til disse. Funksjonen kompenserer også for værforholdene. Intelli-Drive 2.0 har i tillegg halvautomatisk filskift, som registrer når du bytter kjørefelt og kan ta over manøvreringen for deg. 

Intelli-Vision-systemet aktiveres automatisk når du setter nye Opel Astra Electric i revers. Det kan også aktiveres manuelt. Ved hjelp av fire kameraer som er plassert rundt på bilen, leverer systemet sanntidsbilder som gir god oversikt over omgivelsene. Du kan også veksle mellom de ulike kameraene for å se eventuell kryssende trafikk som nærmer seg. Systemet gjør det i tillegg enkelt å parkere selv på trange plasser. 

ThermaTec® frontruteoppvarming fjerner raskt og effektivt is og dugg på frontruten. Med setevarme foran, pluss oppvarmet ratt blir det behagelig å sette seg i bilen og kjøre på kalde morgener.  

Nye Opel Astra Electric har ergonomiske Active-seter foran som er godkjent av den tyske ryggforeningen AGR. Med ti justeringsmuligheter, deriblant regulerbare hodestøtter, elektronisk regulert korsryggstøtte og uttrekkbar lårstøtte for fører er disse setene svært komfortable. De bidrar også til en god sittestilling.  

Intelli-Air er et nytt og svært effektivt system som holder deg informert om luftkvaliteten i og utenfor bilen. Det bidrar til å holde luften i kupeen frisk og ren. 

Panoramasoltaket slipper mye naturlig lys inn i den romslige kupeen til Opel Astra Sports Tourer Electric. Hvis du setter taket i luftestilling eller åpner det helt, får du også masse frisk luft i bilen. 

Nye Opel Astra Sports Tourer Electric leveres med aerodynamiske 18-tommers lettmetallfelger som standardutstyr. Felgene fås i to forskjellige versjoner og understreker de dynamiske kjøreegenskapene til nye Opel Astra Sports Tourer Electric.  

Nye Opel Astra Sports Tourer Electric har en markant design med Opels ikoniske Vizor®-front som integrerer frontlyktene og frontkameraet på en elegant måte. 

Inne i den nye Opel Astra Sports Tourer Electric finner du mange komfortable og innovative løsninger som det nye og oversiktlige instrumentpanelet Opel Pure Panel® som gir enkel tilgang til førerinformasjon. De ergonomiske Active-setene1 foran, som kan leveres med setetrekk i Alcantara-skinn, sørger for at du sitter behagelig hele veien. 

Send inn skjema for å bestille prøvekjøring

Kjell Elias Håkonsen

keh@aakrabilimport.no

Tlf. 417 87 417

Kjell Henning Medhaug

khm@aakrabilimport.no

Tlf. 971 92 500

Tore Johannessen

tjoh@aakrabilimport.no

Tlf. 924 87 385