Opel Astra ladbar hybrid

Dette er den aller første kompakte ladbare hybriden fra Opel som i sin helhet er designet, konstruert og produsert i Tyskland.

Med kraftfull design og klasseledende teknologi er den perfekt til små og store turer. Inne i bilen finner du nyeste generasjon av Pure Panel®, et digitalt instrumentpanel med brede, brukervennlige skjermer. Opel Astra Hybrid skiller seg ut og viser vei inn i en ny, elektrisk epoke med svært lave utslipp.

449.900,-

  • Hybrid med mye energi
  • Stort head-up-display
  • Nøkkelfri adgang og start

KONSTRUERT FOR ØKONOMISK KJØRING

Opel Astra ladbar hybrid setter en ny standard for driftsøkonomi i kompaktklassen. Forbrenningsmotoren arbeider sammen med en kraftig elektromotor for renere, jevnere og mer drivstoffeffektiv kjøring under alle forhold. Det gjør at du kan kjøre i utslippsfrie soner, samtidig som du får fordelene med betydelig lavere bilavgifter.  

ENKEL Å LADE

Med Opels avanserte teknologi for rask lading kan Astra ladbar hybrid lades raskt hjemme, eller på et offentlig ladepunkt hvis du er på en lengre reise. Opels fleksible ladeløsninger og ladeteknologi gjør det enkelt å sørge for at det alltid er nok strøm på batteriet.  

HYBRID MED MYE ENERGI

Hjertet i Opel Astra Plug-in Hybrid er høyenergibatteriet med 84 væskekjølte celler, som gir en kapasitet på 12,4 kW. Det har lav vekt, men høy energitetthet og driver elektromotoren når bilen brukes i hybridmodus og helelektrisk modus. Batteriet er svært kompakt og perfekt integrert i drivlinjen. Det skaper et lavt tyngdepunkt i Astra Plug-in Hybrid, noe som gir fremragende dynamikk og en gnistrende kjøreopplevelse.  

IMPONERENDE ALLSIDIG

Kjøremodusene lar deg tilpasse kjøreegenskapene til den nye Opel Astra alt etter kjørerute, veiforhold og humør. Hybridmodusen gir perfekt balanse mellom rekkevidde og kraft, mens den elektriske modusen aktiverer elektromotoren for utslippsfri og deilig stillegående kjøring. Og når du vil ha det ekstra moro, kan du velge modusen Sport som sørger for dynamiske kjøreopplevelser. 

ØK REKKEVIDDEN

Opel Astra Plug-in Hybrid bruker iBooster-systemet for gjenvinning av energi. Det gjenvinner energien som genereres når du bruker bremsene, og aktiveres også når bilen ruller. På den måten gir iBooster enda lengre elektrisk rekkevidde. 

SMART KJØRING

Astra Plug-in Hybrid har systemer som overvåker bildataene og holder deg oppdatert uten å overbelaste deg med unødvendig informasjon. Du får en lettfattelig og intuitiv oversikt over kjøreforhold og energiforbruk i Pure Panel®-instrumentpanelet. Det gjør det enkelt å kjøre effektivt og sikre maksimal rekkevidde.  

Send inn skjema for å bestille prøvekjøring

Kjell Elias Håkonsen

keh@aakrabilimport.no

Tlf. 417 87 417

Kjell Henning Medhaug

khm@aakrabilimport.no

Tlf. 971 92 500