Opel med ny Frontera

Når Opel lanserer en helt ny elektrisk SUV, er det også et comeback for et navn fra Opel-historien, Frontera.

Nye Opel Frontera vises senere i vår og blir en morsom bil med smarte løsninger. Den tar også neste steg i den nye designfilosofien til Opel og blir den første som bærer det nye Blitz-emblemet.

– Frontera-navnet passer perfekt til vår nye spennende SUV. Med en selvsikker karakter plasserer den seg i kjernen av dette markedet, sier Opel-sjef Florian Huettl.

Nye Opel Frontera henvender seg direkte til familier og andre som trenger en allsidig bil for å løse hverdagen. Den vil også fortsette Opels lange tradisjon med å levere mobilitet til et bredt spekter av kunder til en attraktiv pris.

Frontera, vil sammen med lanseringen av den helelektriske versjonen av neste generasjon Grandland senere i år, markere en viktig milepæl i overgangen til kun å lansere elektriske biler fra 2025. Allerede i år vil Opel tilby minst en batterielektrisk variant av alle sine modeller.

Elbilutvalget til Opel-modeller strekker seg allerede i dag fra lille Rocks Electric, Corsa Electric, Mokka Electric, Astra Electric og Astra Sports Tourer Electric, til de nye flerbruksbilene Combo Electric og Zafira Electric. I tillegg er alle nyttekjøretøy fra Opel allerede tilgjengelig som helelektriske – inkludert oppgraderte versjoner av Combo Electric og Vivaro Electric samt den helt nye Movano Electric.

Flere bilder og mer informasjon om Opel Frontera kommer i løpet av de kommende ukene.