null

NYE OPEL INSIGNIA 5-DØRS

Den høyteknologiske 5-dørsbilen. Nye Opel Insignia 5-dørs er stilig, raffinert, teknisk og teknologisk avansert og kombinerer sporty eleganse med det praktiske ved å ha fem dører. En helt ny måte å samhandle med bilen på er klar og venter på deg. Opplev en ny fullkommenhet, den venter på deg i nye Insignia.
null

NYE INSIGNIA SPORTS TOURER

Den høyteknologiske stasjonsvognen. Nye Opel Insignia Sports Tourer er stilig, praktisk, teknisk og teknologisk avansert og tar med seg den styrken som introduserte ny eleganse til førerplassen, og forbedrer den enda mer. En helt ny måte å samhandle med bilen på er klar og venter på deg. Opplev en ny fullkommenhet, den venter på deg i nye Insignia Sports Tourer.  
null

NYE INSIGNIA COUNTRY TOURER PREMIUM

En allsidig og praktisk  stasjonsvogn med firehjulsdrift, automatgir og råsterk dieselmotor.  Den passer for både bykjøring og landeveier og byr på kjøreopplevelser utenom det ordinære. Den bygger på Sports Tourers eleganse kombinert med høyere bakkeklaring og beskyttelseslister rundt hele bilen. Country Tourer Premium har det meste standard og det nye  infotaimentsystemet IntelliLink sørger for at du kan  ha kontakt med omverdenen på en helt ny måte.
null

ADAM

Den nye Opel ADAM overgår alle. Det er ikke bare den tøffe fremtoningen og de sterke fargene. Med ADAM er du med på å bestemme designen på din egen bil. Din ADAM vil bli snakkisen på byen. Med en blanding av tre designverdener kan denne småbilen være en actionfylt ADAM SLAM, en funky ADAM JAM eller en klassisk ADAM GLAM.

null

NYE MOKKA

Myke kurver og en tøff fremtoning setter tonen for en ny type bilkjøring. Nye Opel Mokka er raffinert og avansert, og føler seg hjemme over alt. Vil du prøve noe utenom det vanlige? Nye Mokka er klar og venter på deg.
null

NYE AMPERA

Nye Opel Ampera er et helt nytt konsept for ren, miljøvennlig kjøring. Den hindres ikke av de vanlige begrensningene forbundet med batterier, har en god elektrisk ytelse og en rekkevidde på mer enn 500 kilometer
null

NYE ZAFIRA

Nye Opel Zafira Tourer er inspirert av den høyteknologiske luksusen til høyhastighetstog og omdefinerer holdningen til motorisert fleksibilitet. Luksus for opptil sju personer med førsteklasses kjørekvalitet, omgitt av stil.
null

NYE ASTRA SPORTS TOURER.

Nye Opel Astra Sports Tourer har alle stjernekvalitetene: flott utseende, atletisk karosseri og fantastisk prestasjonsevne. Nye Opel Astra Sports Tourer, fullpakket med banebrytende teknologisk innovasjon og ikledd Opels nye, prisvinnende designspråk, gir kompaktbilklassen en vitamininnsprøytning.
null

NYE ASTRA.

Nye Opel Astra har alle stjernekvalitetene: flott utseende, atletisk kropp og fantastisk prestasjonsevne. Nye Astra, fullpakket med banebrytende teknologisk innovasjon og ikledd Opels nye, prisvinnende designspråk, gir kompaktbilklassen en vitamininnsprøytning.
null

MERIVA

Nyt livet med Nye Opel Meriva. En eksepsjonell bil som er laget spesielt for deg, med fantastisk fleksibilitet, avslappende komfort og elegant effektivitet.
null

NYE CORSA.

Opel Corsa kombinerer dynamisk design, allsidighet og kjøreglede. Den er klar når du er og gir deg litt ekstra glede i hverdagen. Velg mellom den sporty Corsa 3-dørs kupé og den romslige Corsa 5-dørs.